Starost vozača od najmanje 21 godine i posjedovanje vozačke dozvole najmanje 2 godine. Minimalni najam 1 dan. Svaki dodatni započeti sat (0 do 60 min) naplaćuje se po cijeni 1/5 dnevnog najma.

Gorivo nije uključeno u cijenu i vozilo se izdaje sa punim spremnikom. Najamnik je obvezan vratiti vozilo sa punim spremnikom goriva, inače mu se naplaćuje cijena razlike goriva, uvećana za uslugu punjenja goriva. Vozilo se izdaje prema uvjetima predviđenim Ugovorom o najmu vozila koji najamnik potpisuje prilikom preuzimanja vozila.

UVJETI PLAĆANJA

Plaćanje unaprijed u punom iznosu najma uvećanog za depozit po dogovoru, osim za posjednike kreditnih kartica (American Express, Diners, MasterCard, Visa) kada se naplata vrši po dogovoru.

OSIGURANJE

Sva vozila su osigurana protiv odgovornosti za štetu nanesenu trećim osobama, te kasko osiguranjem protiv krađe, štete i nezgode.

Ukoliko je vozilo oštećeno krivnjom drugog vozila, šteta se u tom slučaju ne podmiruje iz kasko osiguranja vozila, već iz police obveznog osiguranja te (odgovorne) strane. Zbog toga je važno napraviti policijski zapisnik, te popuniti odgovarajuće obrasce.

Ako je naše vozilo oštećeno krivnjom njegovog vozača (stranke koja ga je unajmila), odgovornost za štetu pokrivena je kasko osiguranjem. Ovo osiguranje ne pokriva štetni događaj u punom iznosu, već samo štetu do iznosa franšize (NWR) koja se može otkupiti uz dnevni doplatak po cjeniku (CDW+). Šteta nije pokrivena bez policijskog zapisnika, te popunjenih odgovarajućih obrazaca.

U slučaju bilo kakve štete potrebno je kontaktirati Blek rent a car za daljnji dogovor oko postupka. Osiguranje ne pokriva nikakvu štetu ako su počinjene namjerno ili je vozač bio pod utjecajem droge ili alkohola (dokaz policijski zapisnik).

Osiguranje ne pokriva štetu učinjenu sa strane osobe koja nije navedena u ugovoru kao vozač, vozaču bez propisane vozačke dozvole ili u slučaju da je dozvola vozaču oduzeta, u slučajevima da se u vozilu nalazi veći broj osoba od broja registriranih sjedišta, štete izazvane ratnim operacijama ili pobunama, kao i u drugim okolnostima predviđenim pravilima osiguravajueg društva ili Zakonskim propisima.

Osiguranje ne pokriva štetu slijedećih dijelova: gume, ratkape, naplatci i donji postroj vozila, budući ove štete nastaju jedino grubom nepažnjom vozača.

Osiguranje ne pokriva oštećenja motora nastala zbog nedostatka ulja.